Szolgáltatások

Szeretné megfelelő szakemberre bízni nyílászárói beépítését, redőnyei felszerelését ?

Úgy gondoljuk hogy jogosan elvárható az Ön részéről is a pontos,precíz, megbízható munka!

Nálunk mindezt az alábbi lépéseken keresztül megtalálja!

 

 Tanácsadás, árajánlat készítés, felmérés:

A jól elvégzett ablak beépítés, redőny szerelés első feltétele az igények pontos egyeztetése,ami alapján pontos átlátható árajánlatot készítünk. Ezt követően szakemberünk a helyszínen felveszi a gyártási méreteket, egyezteti az új nyílászárók típusát, nyitás irányát.

 

Ablak beépítés, redőny szerelés:

Legyen szó régi fa ablakai cseréjéről vagy új építésű házába a nyílászárók beépítéséről azt szakszerűen elvégezzük. Vállalunk RAL típusú beépítést is, melynél a nyílászárókat kívül-belül párazárós szalaggal ellátjuk.

Ablakcsere esetén amennyiben Ön igényli, a bontás során keletkezett sérüléseket kijavítjuk a belső falfelületen, régi kibontott ablakait elszállítjuk.

Kiegészítőkért sem kell máshoz fordulnia, legyen szó redőnyökről, párkányokról, takarólécekről és egyéb kiegészítőkről.

 

Garancia:

Szeretnénk, ha az elvégzett munkánk elnyerné a tetszését, és hosszú ideig szolgálja otthona kényelmét, mind emellett pénzt és energiát is takarítson meg Önnek !

Ezért minden általunk beépített műanyag ablakra vagy fa nyílászáróra 5 év, redőnyökre pedig 1 év teljeskörű garanciát vállalunk jótállásként!

A fent felsoroltak alapján forduljon hozzánk bizalommal! Nem fog csalódni! Eddigi ügyfeleink elégedettek voltak az elvégzett munkánkal.

 


 

 

Ajánlatkérés

Műanyag ablak vagy fa nyílászáró vásárlását tervezi? Amennyiben felkeltette érdeklődését bármely műanyag,fa vagy alumínium nyílászáró, kérem, töltse ki az alábbi ajánlat kéréshez szükséges ajánlatkérő adatlapot értelemszerűen. A megjegyzés rovatba írja le a nyílászárókkal kapcsolatos igényeit!

Neve: *:
E-mail cím: *:
Telefon: *:
Nyílászáró anyaga *:


Műanyag nyílászáró profil:
Fa nyílászáró fajtája:
Beépítés helyszíne: *:
Beépítés várható időpontja: *:
Beépítés típusa: *:
Megjegyzés *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!