Partnereink

Partnereink

Hírek

Műanyag ablakok és nyílászárók gyártási határideje.

Szeptember hónapban 2-3 hetes átfutással készülnek egyedi méretekben a fehér szinű műanyag ablakok,ajtók. Ezen kívül az aranytölgy, dió és mahagóni színből is vállalni tudjuk ezt a határidőt.

Tippek

Árajánlatot szeretnék kérni mi az amit ehhez meg kell hogy mérjek?

A külső homlokzaton a régi ablakok szélesség és magasság mérete a legszükségesebb az ajánlat elkészítéséhez. Fontos hogy megrendelés esetén mindenképp szakember mérje gyártásba a készülő ablakokat hogy azok mérete a legoptimálisabb legyen.

Kérjen résszellőzőt új műanyag vagy fa ablakába.

A lényege hogy a nyíló és a bukó közötti félállásba helyezve a kilincset a nyílászró résnyire kinyílik ezáltal a szellőzést biztosítja a nélkül hogy a lakás kihülne. Ezáltal a friss levegő bejutásán kívül alacsonyabb lessz a belső páratartalom ami segít elkerülni a penészesedést. Télen naponta többször javasolt a használata.

Gyakori kérdések

A műanyag ablak mitől lessz merev,stabil?

Az ablak profilon (tok,szárny) belül található acél megerősítés biztosítja a minél nagyobb stabilitását a nyílászáró szerkezeteknek.

Egyedi méretezésű műanyag ablak, ajtó gyártását vállalják?

Igen.Kizárólag egyedi méretű nyílászárók gyártásával,forgalmazásával foglalkozunk.

Érdekességek

Ablak-Zsiráf

Magyarország egyik legnagyobb példányszámban értékesített gyermekkönyve az ablak-zsiráf arról kapta a nevét, hogy az első szócikk az ablak az utolsó a zsiráf. Ez az átdolgozott kiadások megjelenése ellenére trad♂cióként jelenik meg.

Az ablaknyílást csak i.sz-utáni első évszázadokban kezdték üveggel lezárni.

azelőtt fatáblákat, szarulemezeket, máriaüvegeket használtak.