Partnereink

Partnereink

Hírek

Műanyag ablakok és nyílászárók gyártási határideje.

Szeptember hónapban 2-3 hetes átfutással készülnek egyedi méretekben a fehér szinű műanyag ablakok,ajtók. Ezen kívül az aranytölgy, dió és mahagóni színből is vállalni tudjuk ezt a határidőt.

Tippek

Szellőztesse az ablakokat rendszeresen!

A műanyag ablak a legfelsőbb légzárási kategóriába tartozik, ezért a mindennapos intenzív szellőztetés (minimum 5-10 perc teljesen nyitott ablakoknál) mindenképp ajánlott hogy a túlzott párásodást elkerüljük és kellő friss levegő legyen a lakásban.

Személyesen vegyük át mindíg az elvégzett,befejezett munkát!

A beépítési folyamat végén nézzük és vegyük át a munkát a kivitelezővel közösen! Ne sajnáljuk erre az időt, és semmiképen ne bízzuk senki másra! Ellenőrizzük a minőséget, a termék sérülésmentességét, működését mert pl egy külső sérülésből eredő prolémára a garancia a későbbiekben jogosan nem érvényesíthető!

Gyakori kérdések

Konkrétan mit tartalmaz egy műanyag ablak,ajtó ára ?

A komplett tokszerkezet árát,üveggel a nyílászárókhoz tartozó vasalattal (zárral). Az adott ablak,ajtó ára nem tartalmazza a kiegészítők párkányok,takarólécek,redőnyök stb. árát valamint a munkadíjat mert ezek csak részletes igényfelmérés után határozhatóak meg.

A beépített ablakokra,nyílászárókra mennyi garanciát vállalnak?

Általunk beépített nyílászárókra 5 év teljes körű garanciát (jótálás) vállalunk! A csak értékesített (saját beépítéssel) ablakokra szakszerű beépítés esetén 5 év szavatásság jár.

Érdekességek

Hangszigetelés az ablak üvegeknél.

A többrétegű üvegezések esetében az alap hangszigetelési érték 32-34 dB,ami igény akár tovább fokozható akár 51 dB-ig is. Viszonyítás képen néhány érték: átlagos emberi beszéd 20dB, autók belső zajszintje 76-78 dB, autóriasztók 110 dB, fájdalomküszöb 120 dB.

Milyen építési területeken alkalmazható a PVC ?

A PVC mint alapanyag csövek, ereszcsatornák, külső burkolatok, fedések, átvilágítók gyártásához, szakipari munkákhoz, kábelcsatornákhoz és táblákhoz éppúgy alkalmazzák, mint az ablakokhoz, redőnyökhöz és zsalukhoz. Ezen kívül az autóiparban és még szinte sorolhatnánk ....