Partnereink

Partnereink

Hírek

Műanyag ablakok és nyílászárók gyártási határideje.

Szeptember hónapban 2-3 hetes átfutással készülnek egyedi méretekben a fehér szinű műanyag ablakok,ajtók. Ezen kívül az aranytölgy, dió és mahagóni színből is vállalni tudjuk ezt a határidőt.

Tippek

Személyesen vegyük át mindíg az elvégzett,befejezett munkát!

A beépítési folyamat végén nézzük és vegyük át a munkát a kivitelezővel közösen! Ne sajnáljuk erre az időt, és semmiképen ne bízzuk senki másra! Ellenőrizzük a minőséget, a termék sérülésmentességét, működését mert pl egy külső sérülésből eredő prolémára a garancia a későbbiekben jogosan nem érvényesíthető!

Mit is nevezünk beépítési mélységnek tulajdonképp?

A beépítési mélység az ablakprofil vastagságát jelöli,minél vastagabb egy profil annál nagyobb a stabilitása valamint jobb a hőszigetelése. Ajánlott érték 70 mm-es beépítési mélységű (5 légkamra).

Gyakori kérdések

Mennyi az új műanyag ablakok,nyílászárók várható élettartama?

Rendeltetésszerű használat esetén 30-35 éves időre lehet számítani.

Redőnyt is szeretnék a megrendelt ablakokhoz.Foglalkoznak vele?

Igen. Igény szerint redőny,reluxa,rovarháló stb. is rendelhető a megrendelt műanyag ablakok mellé kiegészítőkhez.

Érdekességek

Miért párásodik az ablak?

Az ablak felülete többnyire hidegebb általában , mint az épület falának belső felülete. Emiatt, ha a belső levegő páratartalma amikor elér egy szintet – akkor a belső levegő nem tud már több vizet megkötni -, és a pára először az ablak üvegén, mint a leghidegebb felületen lecsapódik .

Hogy lehet megállapítani egy ablaknak a szükséges hangszigetelési értékét?

A külső zaj és a belső terekben kívánt nyugalom közötti különbségből. Speciális zajvédő üvegekkel akár 51dB-ig terjedő hangszigtelést is el tudunk érni. A teljes szerkezet a tömítettség, a profilszerkezet, az üvegvastagság és a lemeztávolság mellett, a zajvédelmet is lényegesen befolyásolja.