Partnereink

Partnereink

Hírek

Műanyag ablakok és nyílászárók gyártási határideje.

Szeptember hónapban 2-3 hetes átfutással készülnek egyedi méretekben a fehér szinű műanyag ablakok,ajtók. Ezen kívül az aranytölgy, dió és mahagóni színből is vállalni tudjuk ezt a határidőt.

Tippek

A beszerelt műanyag ablakokról, nyílászárókról minél hamarabb távolítsa el a védőfóliát!

A beépítéstől számítva maximum 2-3 héten belül. Színes (fahatású) profiloknál még hamarabb ajánlott a külső védőfóliát lehúzni, eltávolítani.

Mit is nevezünk beépítési mélységnek tulajdonképp?

A beépítési mélység az ablakprofil vastagságát jelöli,minél vastagabb egy profil annál nagyobb a stabilitása valamint jobb a hőszigetelése. Ajánlott érték 70 mm-es beépítési mélységű (5 légkamra).

Gyakori kérdések

Redőnyt is szeretnék a megrendelt ablakokhoz.Foglalkoznak vele?

Igen. Igény szerint redőny,reluxa,rovarháló stb. is rendelhető a megrendelt műanyag ablakok mellé kiegészítőkhez.

Az új műanyag ablakokat beépítsem magamnak vagy kérjem azzal együtt?

Javasoljuk hogy beépítéssel hogy szakszerűen legyen elvégezve az ablakcsere. Az általunk beépített műanyag ablakokra,ajtókra 5 év garanciát (jótálás) vállalunk.

Érdekességek

Mitől van az ablak témának ekkora jelentősége?

Manapság az ablakok döntően szerepet játszanak egy ház komfortja és költségei, esztétikai hatása felett. .Az ablakot a zajos világunk, a korlátozott energiahordozók, a biztonság, az értékmegőrzés és értéknövelés iránti igény tette jelentős részévé az épületeknek.

Hangszigetelés az ablak üvegeknél.

A többrétegű üvegezések esetében az alap hangszigetelési érték 32-34 dB,ami igény akár tovább fokozható akár 51 dB-ig is. Viszonyítás képen néhány érték: átlagos emberi beszéd 20dB, autók belső zajszintje 76-78 dB, autóriasztók 110 dB, fájdalomküszöb 120 dB.