Partnereink

Partnereink

Hírek

Műanyag ablakok és nyílászárók gyártási határideje.

Szeptember hónapban 2-3 hetes átfutással készülnek egyedi méretekben a fehér szinű műanyag ablakok,ajtók. Ezen kívül az aranytölgy, dió és mahagóni színből is vállalni tudjuk ezt a határidőt.

Tippek

Tartsuk karban a műanyag ablakok, ajtók vasalatát, zárszerkezetét!

Ahhoz, hogy a vasalat kifogástalan működését megtartsa, legalább évente 1-szer a mozgó részeket meg kell olajozni. Porral járó munka esetén a vasalatrészeket óvja a szennyeződéstől.

Miért műanyag ablak legyen amit választok?

Mert kíváló hő és hangszigetelésüek és a későbbiekben festést nem igényelnek. Ezen kívül könnyen tisztíthatóak.

Gyakori kérdések

Hogyan rögzítik az új műanyag ablakokat,nyílászárókat?

Szakszerű beépítés esetén tokon keresztül csavarokkal vagy rögzítő fülekkel melynek ideális távolsága egymástól kb 70 cm. Ezután történik a szerelési hézagok tömítése pur habbal. Cégünk amenyiben van rá lehetőség tokon keresztül csavarokkal végzi az ablakok rögzítését.

A régi kibontott ablakokat,ajtókat el tudják szállítani?

Megegyezés szerint külön költség fejében elszállítjuk régi ablakait,ajtóit.

Érdekességek

Ablak nélkül.

A természeti népek építészetében mint pl a mongol jurták, az afrikai szalmakunyhók, az indiánok sátrai, az eszkimó hókunyhói, az iglu vagy a közép-amerikai nádkunyhók ablak nélkül készültek.

Ami műanyag ablak az mind egyforma?

Nem, belül még a külsőleg teljesen azonos ablakok is eltérhetnek egymástól. Igaz ez a műanyag minőségére, szilárdságára, tartósságára, a profilképzésre, valamint a tömítő rendszerekre . Ezen kívül fontos szerepet játszik a helyes szerelés és a szakszerű épületcsatlakoztatás is a végeredmény szempontjából.