Partnereink

Partnereink

Hírek

Műanyag ablakok és nyílászárók gyártási határideje.

Szeptember hónapban 2-3 hetes átfutással készülnek egyedi méretekben a fehér szinű műanyag ablakok,ajtók. Ezen kívül az aranytölgy, dió és mahagóni színből is vállalni tudjuk ezt a határidőt.

Tippek

Régi fatokba is lehet beépíteni műanyag nyílászárót bontás nékül? Érdemes?

Beépíthető ugyan,de nem javasoljuk mivel elég sok hiba lehetőségre adhat okot a későbbiek folyamán ami nem javítható,ezen kívül a régi fatok teljesen el nem tüntethető,le nem takarható. Az új ablakokat,tartozékokat,munkadíjat ugyanúgy kifizeti mint bontás-beépítés esetén ami viszont 30-35 éves élettartamra szól egyedül a javítást,festést spórolhaja meg régi tokba építésnél ami ugyan nem kevés összeg. Ön szerint megéri ezen spórolni és kockáztatni?

Személyesen vegyük át mindíg az elvégzett,befejezett munkát!

A beépítési folyamat végén nézzük és vegyük át a munkát a kivitelezővel közösen! Ne sajnáljuk erre az időt, és semmiképen ne bízzuk senki másra! Ellenőrizzük a minőséget, a termék sérülésmentességét, működését mert pl egy külső sérülésből eredő prolémára a garancia a későbbiekben jogosan nem érvényesíthető!

Gyakori kérdések

Van raktár készleten műanyag ablak,ajtó?

Nincs kizárólag megrendelésre gyártunk minden műanyag nyílászárót.

Milyen határidővel vállalják az ablakok,ajtók gyártását,beépítését ?

Jelenleg megrendeléstől számítva 2-3 hetes átfutással fehér szinű valamint aranytölgy,mahagóni,diófa standard ablakok esetében. Alakos,íves szerkezetek illetve az extra szinű nyílászárók 4-8 hetes átfutással készülnek.

Érdekességek

Milyen építési területeken alkalmazható a PVC ?

A PVC mint alapanyag csövek, ereszcsatornák, külső burkolatok, fedések, átvilágítók gyártásához, szakipari munkákhoz, kábelcsatornákhoz és táblákhoz éppúgy alkalmazzák, mint az ablakokhoz, redőnyökhöz és zsalukhoz. Ezen kívül az autóiparban és még szinte sorolhatnánk ....

Hangszigetelés az ablak üvegeknél.

A többrétegű üvegezések esetében az alap hangszigetelési érték 32-34 dB,ami igény akár tovább fokozható akár 51 dB-ig is. Viszonyítás képen néhány érték: átlagos emberi beszéd 20dB, autók belső zajszintje 76-78 dB, autóriasztók 110 dB, fájdalomküszöb 120 dB.